Foto Foto1k0-YX7HDV37
XXL Gallery van de Graafhorst Pinkstercross

Foto1k0-YX7HDV37

Maandag 25 Mei, 07:15…De wekker is nog niet gegaan of ik sta naast m’n bed. Hup, vlug, eruit, gaan! Camera onder de arm en naar de Graafhorst voor de jaarlijkse cross. Begroetingen links en rechts, ‘Wel mooie foto’s schieten hé?!’ klinkt het vanuit een kant. ‘Ik zal me best doen!’.

Gehuld in een fluor hesje kruip je het middenterrein op en zoeken we een plekje. In de training staat het gas er al goed op en in de eerste pauze staat de teller al op 583 foto’s. De manches worden verreden onder een licht bewolkte hemel maar als het zonnetje er door komt is de temperatuur meer dan aangenaam. De geur van zweet, koppelingen en 2-takt olie vult het grasland wat is omgetoverd tot een uitdagende en variërende baan.

Uiteindelijk zijn er in alle klassen op elk moment gevechten op het scherpst van de snede en word er om iedere positie gestreden. Ook pech en valpartijen horen erbij en links en recht komen de kapotte onderdelen voorbij: ‘Gaskabel geknapt’ , ‘Tandwiel kapot’ , ‘Hardstikke vast’… Ook waren er een paar forse valpartijen, gelukkig is de EHBO in ruime mate aanwezige voor alle hulp die nodig is. Poeh, het zit er weer op, in de auto naar huis begint m’n telefoon al te trillen: ‘Heb je de foto’s al online?’. Nou er hoeft niet meer gewacht te worden, 1500 foto’s om je voorlopig zoet te houden!

Klik hier om het fotoalbum te bekijken van ruim 1500 foto’s.

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment