Supercross Start1_2014
Tweede editie 24MX International SX op 8 oktober

‘s Werelds beste supercross rijders zullen opnieuw hun opwachting maken in Stockholm. Op 8 oktober vindt namelijk de tweede 24MX International Supercross plaats op een SX baan met AMA afmetingen in de fantastische Tele2 Arena.

Meer dan 6.000 ton aarde zal worden aangevoerd voor de aanleg van een spectaculaire en uitdagende omloop. Je kan er op rekenen dat de 24MX International SX weer een sterk deelnemersveld met toonaangevende Amerikaanse en Europese rijders op de been zal brengen. Na Jason Anderson’s historische eerste Husqvarna zege in 2014 wordt het dus spannender dan ooit om ‘El Hombre’ op te volgen!

De organisatie zal voortbouwen op het succesvolle recept van de vorige 24MX international SX, en het concept zal nog verder worden verfijnd:
– Supercross circuit met AMA afmetingen, gebouwd door Amerikaanse specialisten
– Rijders van hoog niveau van over de hele wereld
– Topspektakel met adembenemende FMX shows
– Ontspanning van de bovenste plank tegen familievriendelijke prijzen
– Nieuw raceformat en nieuwe wedstrijdklassen
– Moderne en comfortabele accommodatie met perfecte zichtbaarheid

Supercross legende, voormalig 250SX en Monster Energy kampioen Davi Millsaps werd alvast aangetrokken als één van de smaakmakers. Millsaps zal het ondermeer opnemen tegen de getalenteerde en stijlvolle Martin Davalos. En de Zweedse fans kunnen zich ook opmaken voor de komst van hun eigen Fredrik Norén. Fast Freddie maakt momenteel zijn Amerikaanse droom waar. In de States liet Norén zich al opmerken met sterke resultaten in de AMA Nationals.

Staffan Bergman, organisator: “We zijn trots om een evenement van deze omvang opnieuw naar Zweden te brengen. Het is dan ook een voorrecht om de 24MX International SX te organiseren in de Tele2Aren, één van de mooiste stadions van Europa. Ik kan me echt geen betere locatie wensen om SX en FMX rijders van wereldniveau in actie te zien!”

Daniel Petersen, CEO 24MX: “Ik ben er zeker dat heel wat fans razend enthousiast zijn over deze nieuwe editie van de 24MX International SX! Na het grote succes van onze eerste organisatie hadden we het gevoel dat we niet anders konden dan dit verhaal samen met het publiek verder te zetten. Dit is dan ook een droom die uitkomt, deze keer wordt beter dan ooit.”

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment