Video Sjaak Martens Weer 300 kilometer weggereden
Sjaak Martens: Weer 300 kilometer weggereden

Sjaak Martens Weer 300 kilometer weggereden

De hele dag hebben Sjaak en Jurgen op de motor gezeten. 300 kilometer is een aardig eindje en daar ben je best een poosje mee bezig.

Er zijn wel hele routes bekend in het hoofd van de mannen, die op eigen navigatie rondrijden, maar toch is het ook zaak om nieuwe paden te bekijken om te zien of er ergens uitgebreid kan worden. Zo voerde de route dit keer via bekende en onbekende paden helemaal richting het zuiden, waar een pistop werd gemaakt bij Eddy Lemmens in Veldhoven. “Altijd gezellig”, volgens Sjaak.

Na zo’n dag rijden is Sjaak dan een hele poos zoet met gemiste oproepen en mail beantwoorden. Terwijl de helm op is en er getraind wordt voor Le Dakar, gaat het werk gewoon door. Dat moet even bijgewerkt worden zodra de helm weer af is.
2 keer in de week wordt er hardgelopen met een groep uit de buurt, voor de conditie. Daarnaast gaat Sjaak trouw 2 keer in de week naar sportschool Vivelli. Trouwe sponsor en goede vriend Jan is eigenaar van Vivelli en organiseert ook de Strongviking runs. Daar zit Sjaak voor advies op gebied van krachttraining wel goed. Als laatste training natuurlijk het motorrijden. Het kopje zei het al.. Alles minstens 2 keer. Dat gaat dus voor het rijden op. 2 of 3 keer in de week is het “meters maken”. Maar daar komt wel veel bij kijken.. Het is de enorme berg kleding en bescherming die elke keer gewassen moet worden, de motor heeft onderhoud nodig, hij moet schoongemaakt worden etc.. Het trainen met de motor gaat dus echt de meeste tijd in zitten. Maar goed.. Dat is ook het leukste dus dat hoort er nou eenmaal bij.
De route in een geweldige video van de organisatie..  Ze hebben er een mooie virtuele tour van gemaakt.
Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment