Persberichten RobinBakensMoerbeke2016-02
Robin Bakens terug op de motor!

De Belgische Kawasaki rijder Robin Bakens zit sinds dit weekend terug op de motor. De sympathieke Waaslander heeft zijn gebroken pols en elleboog laten genezen en heeft samen met dokter Nuyts en zijn kinésist Frederik Adriaensens besloten om de motor training te hervatten. Zo gezegd zo gedaan, afgelopen weekend heeft Bakens zijn eerste meters afgewerkt van de afgelopen 5 weken.

Robin Bakens: “Het was een enorm plezier om terug op de motor te kunnen rijden, maar toch voelde de blessure raar aan. Ik heb al wat leed gekend maar een gebroken elleboog is best raar. Hij voelde nogal onstabiel aan bij het rijden maar tegelijkertijd voelt het niet erg pijnlijk aan. Zo heb ik meteen enkele korte sessies kunnen afwerken en dit twee dagen na elkaar, zonder dat ik ’s nachts of daags erna verging van de pijn. Wanneer ik terug de wedstrijden kan hervatten weet ik nog niet. Ik zou graag van de gelegenheid gebruik willen maken om de mensen rondom mij te bedanken, de mensen die mij ondersteund hebben deze periode en ook opgelapt hebben, zoals dotker Nuyts, mijn osteopaat Wouter Heijen en mijn kinésist Frederik Adriaensens.”

Wanneer Robin zijn terugkeer maakt in de wedstrijden is nog niet duidelijk, hiervan hangt alles af van de progressie die hij maakt bij de kinésist en het gevoel tijdens de motor trainingen.

Foto’s: Frederik Van Eeckhoven

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment