Interviews Nancy-van-de-Ven-Yamaha-1-Testdag-2014
Nancy van de Ven test de nieuwe Yamaha modellen 2015!!!!!!

Nancy-van-de-Ven-Yamaha-1-Testdag-2014

Afgelopen vrijdag was er op de Motodrome in Emmen de Yamaha testdag voor de pers. Elk jaar is de Yamaha testdag weer een hele happening. De nieuwe modellen van Yamaha zien er ook dit jaar weer goed uit en zijn motorisch nog beter. De nieuwe Yamaha modellen ogen ook fris en mooi en ze lopen erg goed.

Namens Motorcrossnieuws.com ging Nancy van de Ven de nieuwe Yamaha modellen uitvoerig testen. Nancy ging als een speer over het circuit in emmen en voelde zich al snel thuis op de nieuwe Yamaha.

Nancy van de Ven over de nieuwe Yamaha modellen.

Ik heb op die 250cc standaard gereden en vond ik van zichzelf al heel goed stuurt goed en loopt goed. Toen heb ik nog op die Rinaldi 250cc gereden en die vond ik echt heel erg goed heb ik ook mee gestart en was gewoon super ! Loopt ook langer door op het gebied onderin tijdens het trekken loopt die ongeveer gelijk met de standaard wel ietsje beter . Maar hij loopt langer en harder door.

De 125cc 2 takt , die liep best goed de standaard . Maar die Rinaldi Maakte echt heel veel verschil ! Dat was echt een mega verschil toen ik daar op ging rijden die liep echt langer door en trok een stuk harder. Ik vind sowieso dat alle bij de modellen echt super sturen en daar ben k heel tevreden over bij de Yamaha’s.

Nancy hoe heb jij deze dag beleefd?

Ik vond het een super leuke dag om mee te maken en vooral hoe ik behandeld werd, we kregen een VIP bandje en alles werd voor me geregeld als ik iets aan de motor veranderd wou hebben bijvoorbeeld een andere map erin werd dit gedaan en elke keer werden de hendeltjes goed gezet zoals ik wou dus dat was super.

Welke mensen wil jij nog bedanken.       

Ik wil de mensen van het Yamaha Nederland Team heel erg bedanken voor de super leuke dag en fijne samenwerking en natuurlijk Motorcrossnieuws.com omdat ik aanwezig mocht zijn namens jullie tijdens de Yamaha testdag.

Bekijk hier de foto’s van de Yamaha testdag en Nancy van de Ven.

Door: Motorcrossnieuws.com

Yamaha-7720

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment