Gestolen Steven Clarke stolen Bike at Valkenswaard
Motoren Steven Clarke gestolen uit paddock GP Valkenswaard

11149355_828070443913680_5823776208440959776_n

Steven Clarke is niet van start gegaan in de tweede manche van het EMX2  in Valkenswaard nadat de dag ervoor tijdens etenstijd alle vier de Apico Husqvarna team motoren van de verdedigend kampioen en teamgenoot Marcus Nilsen zijn gestolen vanuit de paddock.

“De titel is verloren”, zei een geërgerde Clarkey terwijl het team zich opmaakt voor de terugreis. “Ik kan niet eens een motor lenen als ik er al een zou vinden, en alles wat we nog hebben, staat thuis en dat zijn onze trainingsmotoren.

De motoren stonden aan de ketting in de tent tijdens een GP met een van de beste beveiligings back-up in de wereldseries. “Het is een missie om de motoren achter in de bussen te laden en de gedachte was dat ze toch goed en veilig waren vastgelegd met kettingen”,  vervolgde Clarkey. “Ze hebben gaten in de metalen omheining geknipt om de motoren eruit te krijgen.”

Iemand met informatie met betrekking tot de diefstal, of iemand biedt een Husqy aan met Apico plastic werk kan contact opnemen met het team SClarkeracing@aol.com

Door: Alex Hodgkinson
Foto: mx-pure.com

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment