Bedrijfsinformatie motoqlogo
MotoQ; voor een betaalbare motorsport

motoqlogo

Op vrijdag 1 mei wordt het platform MotoQ gelanceerd, een verkoopsite speciaal voor de motorsport. De nieuwe motorcross marktplaats wil van een dure hobby als motorsport weer een betaalbaar tijdverdrijf maken door motorsportliefhebbers tweedehands motoren, kleding, onderdelen en accessoires te laten verkopen op haar website.

Motorsportbedrijven kunnen hier zowel nieuwe, overjarige als tweedehands artikelen aanbieden. Hierdoor krijgen mensen met een wat kleinere portemonnee de mogelijkheid om goede producten te kopen tegen lagere prijzen.

“Afgelopen jaren is de motorsport veel duurder geworden. Niet alleen de motoren zijn duurder, maar ook inschrijfgelden en onderhoud is duurder geworden,” aldus Jeffrey Visser, oprichter en bedenker van MotoQ. Daarnaast rekenen andere verkoopsites hoge tarieven voor het plaatsen van een advertentie, wat er voor zorgt dat lang niet alle producten worden aangeboden op het internet.

Op de nieuwe motorcross marktplaats van MotoQ kunnen motorliefhebbers vanaf nu gratis hun motorcross artikelen verkopen. Op het forum, wat later gelanceerd zal worden, kunnen de bezoekers advies krijgen over hun motor, het onderhouden van de motor of informatie inwinnen over bepaalde onderdelen. Zo wordt een community gecreëerd die elkaar helpt de motorsport toegankelijker te maken. MotoQ wil in de toekomst ook reviews plaatsen en uitleg geven over producten om de motorsporter te helpen bij het uitoefenen van hun hobby. Hiermee wil de start-up zich duidelijk onderscheiden van bestaande advertentiesites.

Jeffrey, zelf een groot liefhebber van de sport, hoorde regelmatig dat mensen stopten met het beoefenen van de sport, doordat het simpelweg te duur werd. Na enig speurwerk op het internet bleek dat er slechts een beperkt aantal tweedehandse producten werden aangeboden. “Toen ik op een dag een aantal winkels ging bezoeken, die onder andere tweedehands motoren verkochten, merkte ik dat er toch voldoende aanbod was. Deze producten, ingeruild of van een oude collectie, lagen allemaal in een hoekje. Dit is natuurlijk eeuwig zonde, want een ander kan van deze artikelen nog heel veel plezier beleven.”

Kijk voor meer informatie op de website, www.motoq.nl, en houdt ook de Facebook-pagina in de gaten. De eerste maand zullen er een aantal leuke acties voorbij komen!

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure

Geef Uw Reactie

Reacties

Tag

About the author

Related Post

Leave a comment