Nationaal 528881_536484943070545_1382852188_n
MON dolblij met steun Twin Air en TMV

Het nieuwe seizoen begint goed, want onlangs hebben Twin Air en TMV hun steun voor de komende drie jaar toegezegd aan MON.

Deze twee bedrijven uit Veghel staan bekend om hun innovatieve en kwalitatief sterke producten die veelvuldig worden gebruikt binnen de motorsport.

De komende jaren zul je de logo’s van deze Brabantse ondernemingen van internationale allure regelmatig zien tijdens MON-wedstrijden. Het beeldmerk van TMV prijkt onder de wedstrijdklokken en dat van Twin Air wordt momenteel aangebracht op de MON-truck, die wekelijks het halve land doorkruist.

Dankzij de geïntensiveerde samenwerking tussen Twin Air, TMV en MON kan de motorsport toegankelijk blijven. Samen houden we de kosten voor rijders laag en door sponsors als Twin Air en TMV kan MON onder meer een team afvaardigen naar het EK, activiteiten voor de jeugd organiseren, vrijwilligers (bij)scholen en investeren in veiligheid. MON is dan ook heel erg blij met én trots op de steun van zowel Twin Air als TMV.

“Het is een eer als zulke gerenommeerde bedrijven met diepe wortels in de Nederlandse motorsportwereld zich verbonden met je voelen en dat ook willen uitdragen. Bedrijven als Twin Air en TMV helpen de motorsport vooruit en brengen MON een stukje dichterbij een mooie toekomst waarin plek is voor kernwaarden als laagdrempeligheid, sportiviteit en familiariteit”, aldus MON-directeur Nico Troost. Daar proosten we op!

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment