motorcrossnieuws-mogelijkheden

Bij Motorcrossnieuws.com kunt u terecht voor uw dagelijkse portie motorcross nieuws. Maar ook kunt u bij ons terecht voor persberichten voor rijders en teams maar ook voor sponsormappen. Ook maken wij websites voor rijders en teams. Een website maken wij geheel naar uw wens. Ook verzorgen wij de foto’s voor rijders. En heeft u bij ons de mogelijkheid om te adverteren en zo uw bedrijf te promoten.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden die Motorcrossnieuws.com u kan bieden.

Persberichten

Motorcrossnieuws.com verzorgt vanaf het ontstaan van de website diverse persberichten voor rijders, teams en organisaties. De persberichten worden geschreven op hoogwaardig niveau en worden op verzoek verzonden naar bijvoorbeeld sponsoren, lokale en landelijke media.
Daar wij zelf altijd bij de nationale motorcross wedstrijden, en zo nu en dan bij de internationale wedstrijden, aanwezig zijn en op de baan staan, zijn wij in staat om de gehele race op de hoogte te blijven van uw verrichtingen en kunnen wij met minimale inspanning van uw zijde een mooi product maken. Foto’s worden door ons uiteraard ook verzorgd zodat het persbericht een mooie en verzorgde uitstraling krijgt.

Indien u een evenement organiseert kunnen wij u daar ook in ondersteunen. Daar motorcrossnieuws.com een van de grootste websites van de Benelux en omstreken is, is het bereik ook groot en kunnen wij geheel kosteloos uw bericht plaatsen.

Plaatsen van persberichten en nieuwsitems (geen reclame-uitingen) met betrekking tot de motorsport zijn te allen tijde gratis. De website is gemaakt voor en door de motorcross liefhebbers.

Website

Een website is een uitstekende manier om de sponsoren op de hoogte te houden van de verrichtingen die u verricht gedurende een seizoen. Niet alleen de (pers)berichten kunnen hierop geplaatst worden, maar ook foto’s en films die gemaakt zijn tijdens de wedstrijden of trainingen. motorcrossnieuws.com kan tegen een geringe vergoeding u van dienst zijn door een website te maken geheel naar uw smaak en wensen. U krijgt uw eigen inlogcodes zodat u na enige uitleg zelf aan de slag kunt en desgewenst kunnen wij uw website bijhouden. Alle websites worden afgeleverd met een CMS systeem. Ook voor het realiseren en ontwerpen van een webshop bent u bij ons aan het juiste adres.

Sponsormappen

Het bezitten van een persmap kan zeer handig zijn indien u op zoek bent naar nieuwe sponsoren. Wanneer het seizoen ten einde loopt en daarmee diverse sponsorcontracten, kan het van nut zijn om iets in handen te hebben waaruit blijkt wat uw verrichtingen zijn geweest en hoe u uw sponsoren op de hoogte heeft gehouden tijdens het seizoen. Nieuwe potentiële sponsoren willen vaak iets tastbaars in handen hebben waaruit blijkt dat een rijder, team of organisatie bepaalde prestaties heeft neergezet en een blijk van waardering heeft gegeven aan de sponsoren.Sponsormappen

In een sponsormap staan gegevens over de rijder, team of organisatie; historie met voorgaande prestaties, doelstellingen, sponsoren die op dat moment relevant zijn of waren met een korte omschrijving, de wedstrijdkalender en contactgegevens. Uiteraard kan de inhoud van deze map geheel naar uw wensen worden aangepast en wordt hij pas gepubliceerd na goedkeuring.

Adverteren

Motorcrossnieuws.com biedt de mogelijkheid aan adverteerders en organisaties om een banner te plaatsen op de website. Daar de website één van de grootste is van de Benelux en omstreken hebben we een behoorlijk bezoekersaantal per dag en kan het interessant zijn voor u om te adverteren en meer bekendheid te geven aan uw bedrijf of organisatie. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Motorcrossnieuws.com kan een banner geheel naar uw wens voor u realiseren.

banner-motorcross-nieuws-com-355x60

Foto’s

Motorcrossnieuws.com is op zoveel mogelijk wedstrijden altijd aanwezig. Wij zullen oa aanwezig zijn op de ONK en Jeugd en een aantal regionale wedstrijden en een aantal GRAND PRIX wedstrijden. Het is mogelijk dat wij de foto’s voor u verzorgen er word dan iedere wedstrijden vele foto’s van u gemaakt. Deze ontvangt u dan van ons zonder watermerk. Aan het einde van het seizoen ontvangt u een cd-rom met alle foto’s daarop van het gehele seizoen. Onze huisfotograaf is Gerwin van Rosmalen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie stuurt u dan een email naar:info@motorcrossnieuws.com

Leave a comment