Nationaal _PIC7937
Kleinschalige trainingen MX Stage

Naast de basistrainingen, waar M.C. Deurne zich vooral richt op techniektraining, gaat MX Stage in samenwerking met M.C. Deurne dit jaar nog een stapje verder samen met een aantal van hun trainers. Zij gaan namelijk zogenaamde kleinschalige groepstrainingen aanbieden. Deze trainingen zijn alleen toegankelijk voor rijders die een stapje verder willen komen dan ze nu zijn. Het betreft hier namelijk meer trainingen voor bijvoorbeeld wedstrijdbegeleiding en dit doen ze dan in kleine groepjes van 6 tot 8 rijders per groepje op door ons exclusief afgehuurde banen. De trainers richten zich hier dus meer op rijders die deelnemen aan regionale en nationale competities en dus al enkele jaren rij ervaring hebben.

Per training zijn er 1 of 2 groepen afhankelijk van aantal inschrijvingen en beschikbaarheid trainers. De trainingen zijn doordeweeks omdat we verwachten dat de meeste deelnemers in weekend wedstrijden zullen rijden. Inschrijven kan voor rijders vanaf 85cc.

De eerste training is al op woensdag 27 april van 14.00 uur tot 20.00 uur op de mooie zomerbaan (grote baan die vanaf 1 april open is) van Grevenbroich. Zoals gezegd deze baan is exclusief door ons afgehuurd! De datum van de tweede training is ook al bekend en staat op de site www.mxstage.nl

De inschrijvingen laten ze lopen via onze site www.mxstage.nl  waar zij ook ons winterkamp in Spanje hebben ondergebracht en waar ze dit jaar ook andere trainingsdagen onderbrengen. Kijk onder de link trainingen voor meer informatie http://www.mxstage.nl/trainingen

De eerste 2 weken konden alleen leden van M.C. Deurne inschrijven en de laatste week (vanaf 20 april) gaat de inschrijving ook voor derden open. Wil je dus meedoen kijk dan op de site en schrijf snel in en lees de voorwaarden en kosten van deelname goed door.

Mocht je nog vragen hebben over deze trainingen dan kun je ons bereiken via info@mxstage.nl

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

M.C. Deurne

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

Tag

About the author

Related Post

Leave a comment