Nationaal stagemx20042016
Kleinschalige trainingen Mc Deurne

Naast de basistrainingen, waar M.C. Deurne zich vooral richt op techniektraining, gaat MX Stage in samenwerking met M.C. Deurne dit jaar nog een stapje verder samen met een aantal van hun trainers. Zij gaan namelijk zogenaamde kleinschalige groepstrainingen aanbieden. Deze trainingen zijn alleen toegankelijk voor rijders die een stapje verder willen komen dan ze nu zijn. Het betreft hier namelijk meer trainingen voor bijvoorbeeld wedstrijdbegeleiding en dit doen ze dan in kleine groepjes van 6 tot 8 rijders per groepje op door ons exclusief afgehuurde banen. De trainers richten zich hier dus meer op rijders die deelnemen aan regionale en nationale competities en dus al enkele jaren rij ervaring hebben.

Per training zijn er 1 of 2 groepen afhankelijk van aantal inschrijvingen en beschikbaarheid trainers. De trainingen zijn doordeweeks omdat we verwachten dat de meeste deelnemers in weekend wedstrijden zullen rijden. Inschrijven kan voor rijders vanaf 85cc.

De tweede training is al op donderdag 26 mei van 14.00 uur tot 20.00 uur op de mooie circuit van M.C. Deurne. Zoals gezegd deze baan is exclusief door ons afgehuurd! Meer informatie en inschrijven kan op de website http://www.mxstage.nl/trainingen

De eerste weken konden alleen leden van M.C. Deurne inschrijven en de laatste week gaat de inschrijving ook voor derden open. Wil je dus meedoen kijk dan op de site en schrijf snel in en lees de voorwaarden en kosten van deelname goed door.

Mocht je nog vragen hebben over deze trainingen dan kun je ons bereiken via info@mxstage.nl

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

 

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment