Interviews Kevin Strijbos ONK Rhenen
Interview voorbeschouwing Dutch Masters of Motocross

In voorbereiding op het vernieuwde ONK Motocross, de Dutch Masters of Motocross sprak MX Active met RES Axel.


MX Active: Wat vinden jullie ervan om de opening van de Dutch Masters of Motocross te organiseren?
Uiteraard vinden wij het een eer om de opening te mogen organiseren. Het gestelde vertrouwen wat de KNMV ons hierin schenkt geeft ons een boost om er een super organisatie van te maken.

MX Active: Wat vinden jullie van de opzet van de Dutch Masters Of Motocross?

Er is gezamenlijk met de KNMV, de organiserende clubs en de promotor goed overleg geweest hoe dit nieuwe kampioenschap optimaal tot zijn recht kan komen. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over dit nieuwe concept en hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit een prachtig kampioenschap wordt dat vele nationale- internationale rijders zal trekken en dus ook zeer interessant is voor het publiek.

MX Active: Welke wijzigingen zijn er aangebracht t.o.v. het voorgaande ONK in Axel ?

Onze ONK organisatie’s  in 2012 en 2014 waren goed, dus hier zal weinig aan veranderen. We hebben goed ingezet en willen dat zo voortzetten. Alleen een aantal puntjes wat het Dutch Masters concept met zich meebrengt zullen anders worden uitgevoerd.

MX Active: Terugblikkend op de voorgaande ONK’s in Axel. Wat is jullie het meest bijgebleven?

Het enthousiasme en saamhorigheid van onze vrijwilligers en sponsors/subsidieverleners zijn prachtig. Ook de deelname in 2012 en 2014 van vele GP rijders zijn ons bijgebleven, daarom hopen we dit in 2016 nogeens dunnetjes over te doen.

MX Active: Wat is dé ultieme reden voor het publiek om af te reizen naar Axel?

Het overzichtelijke circuit is natuurlijk prachtig om de spannende wedstrijden te volgen vanaf de dijken. Ook de deelname van vele GP rijders zijn een must om naar Axel af te reizen.

MX Active: Welke toppers staan er in Axel aan de start?

Er zullen vele toppers aan de start staan, hieraan is in de media al aandacht besteed en verdere namen zullen nog volgen.

MX Active: Wat zijn jullie ambities de komende 5 jaar?

Onze ambities voor de komende jaren zijn; verder bouwen aan een gezonde stichting die nog jaren het motorcrosscircuit kan exploiteren om de MX sport te kunnen beoefenen.

MX Active: Wie willen jullie bij voorbaat bedanken voorafgaand aan het ONK?

Graag bedanken wij onze vrijwilligers, KNMV en de Motorcrosscommissie voor het vertrouwen, de promotor en niet te vergeten de sponsors en subsidieverleners.Verder iedereen die ons helpt deze dag tot een succes te maken

MX Active: Wanneer is het ONK een succes voor de organisatie in Axel?

Dutch Masters of Motocross 2016 is voor RES Axel geslaagd als we een droge dag met veilige, sportieve en spannende wedstrijden, veel rijders en veel publiek hebben gehad. Dus allemaal tot in Axel op 13 maart !!

Bekijk hieronder de beelden:

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment