Interviews leijtens2015
Interview Eric Leijtens voorbeschouwing ONK Gemert

leijtens2015

As zondag staat de eerste wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap in Gemert op het programma. Onze collega’s van MX Active deden een leuk interview met Eric Leijtens.

Inmiddels heeft de 22 jarige Eric Leijtens uit het Brabantse Waspik de eerste wedstrijden van het 2015 seizoen er al weer op zitten. MX Active zocht hem op voor een kort interview.

MX Active: Hoe heeft jouw voorbereiding er uitgezien, en hoe is deze verlopen?
Mijn voorbereiding is dit jaar heel anders geweest dan andere jaren. Ik heb niet zoveel op de motor kunnen rijden in verband met mijn werk. Wel heb ik extra hard aan mijn fysiek gewerkt samen met Nick van gemert.

MX Active: Wat zijn de plannen voor het seizoen 2015?

2015 ga ik het volledige ONK MX2 en EK EMX250 rijden. Bij de EK zal ik gaan rijden voor het Spaanse Jezyk Racing Team, in samenwerking met mijn ex monteur David morato.

MX Active: Wat vindt je er van om terug op KTM aan de start te staan in het ONK MX2?

Om terug op een KTM te rijden is erg wennen geweest. Ik ben zeer te spreken over het vermogen van mijn motoren maar er zijn nog verbeteringen haalbaar door het vinden van de juiste afstellingen van de motors.

MX Active: Wat zijn jouw herinneringen aan het circuit in Gemert?

Gemert is voor mij nooit een favoriete baan geweest, maar heb er ook goede resultaten geboekt. Ik kijk uit naar de eerste edstrijd in Gemert.

MX Active: Wie wil je bij voorbaat bedanken voorafgaand aan het ONK?

JTX Racing, HGS, Ultimate Suspension, David morato en natuurlijk mijn ouders en mijn vriendin die mij altijd steunen.

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment