Interviews 536694609_1280x720
Interview Eric Leijtens voorbeschouwing 2016

Ter voorbereiding op het 2016 seizoen sprak MX Active met Buitenhuis -Jezyck Racing team rijder Eric Leijtens.

MX Active: Hoe is jouw voorbereiding op het seizoen 2016 verlopen?
Mijn voorbereiding is niet geheel vlekkenloos verlopen, we hebben wat problemen gehad met de motoren hier in het zand, we zijn wel op de goede weg. Het rijden gaat erg goed, heb veel tijd doorgebracht in Duinkerke omdat ik meer moet trainen op het zand, aangezien dat niet mijn sterkste punt is.

MX Active: Wat zijn de plannen voor het seizoen 2016?
In 2016 wil ik het maximale eruit halen in de Dutch Masters of Motocross MX2 en het EMX250.

MX Active:  Wat vindt je er van om van start te gaan in het EMX 250 ?
De EMX250 is in mijn ogen toch wel een van de mooiste klassen die er op dit moment is. Heel veel goede rijders komen hierop af en kijk ook erg uit na de eerste wedstrijd in Valkenswaard om te kijken waar ik sta.

MX Active:  Wat vindt jij van de nieuwe opzet van het Dutch Masters of Motocross ?
De nieuwe opzet van de Dutch Masters of Motocross is voor veel Nederlandse rijders iets minder gunstig denk ik, wel word het voor het publiek een stuk mooier aangezien er nu keer toppers zullen komen.

MX Active: Hoe ziet jouw programma er uit tot aan je eerste 2016 wedstrijd in Europa?
Ik wil de eerste nationale wedstrijd in Lochem meerijden (28 februari) en de tweede in Heerde (6 maart). Daarna sta ik aan de start van de Dutch Masters of Motocross in Axel op 13 maart.

MX Active: Wie wil je bij voorbaat bedanken voorafgaand aan het seizoen?
Ik wil allereerst mijn ouders en vriendin bedanken omdat die altijd achter mij staan en mij overal bij helpen. Ook wil ik Buitenhuis Racing bedanken voor de ondersteuning dit jaar en de goede service, niet te vergeten het Jezyk Racing Team door nog een jaar de EMX250 te doen met mij na de teleurstelling vorig jaar als gevolg van mijn blessure.

MX Active: Wanneer is voor jou het seizoen 2016 geslaagd?
Het seizoen is geslaagd als ik eindelijk eens een seizoen uit kan rijden en er uit kan halen wat erin zit. Uitslagen doen er niet toe, als ik maar kan laten zien wat er nog in zit.

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment