Interviews rongroot
Interview: Alweer een tegenslag voor MXindoor

rongroot

Er gaan de laatste tijd meerdere verhalen de ronde over het voortbestaan van de MX INDOOR. Dus wij van Motorcrossnieuws.com gingen in gesprek met Ron Reijnders de man die de motorsport een echt warm hart toedraait en wij vroegen hem wat de plannen zijn voor de nieuwe indoor baan in Echt-Susteren. Dat Ron er alles aan doet om weer een indoor baan te krijgen mag wel duidelijk zijn..

Alweer een tegenslag voor MXindoor

Zoals iedereen inmiddels al weet, is MXindoor Roosendaal definitief gesloten en is de voormalige eigenaar Ron Reijnders al enige tijd druk bezig om een nieuwe indoor crossbaan te realiseren in zijn gemeente Echt-Susteren. Omdat ze al verschillende tegenslagen hebben gehad,
zullen ze de opening alweer moeten verzetten naar een nog onbekende datum. Het blijkt maar weer, dat je sommige dingen niet zelf in de hand hebt, aldus Ron Reijnders: De opening van de nieuwe indoorbaan wordt misschien uitgesteld tot september 2014. Dit alles heeft te maken met het feit dat de huidige huurder niet wil vertrekken uit de hal, waar wij inmiddels de vergunning voor hebben. De opening is al 2 keer eerder uitgesteld en we hebben er op dit moment totaal geen zicht op, wanneer dit wel kan. We kunnen nu alleen maar afwachten, zegt Reijnders. Zodra de hal vrij komt, kunnen wij meteen aan de slag om de baan aan te leggen. Maar als dit te lang gaat duren, zijn we genoodzaakt om Mxindoor pas na de zomer te openen, zodat we dan meteen in de drukkere periode zitten en dan ook zeker kunnen blijven bestaan.

Kijki voor meer informatie op www.mxindoor.nl

Geef Uw Reactie

Reacties

Tag

About the author

Related Post

Leave a comment