Video jonass_e
EMX Race of Champions Aftermovie gelanceerd!

jonass_e

Het is zover! EMX Race of Champions heeft net de officiële Aftermovie van de 2015 race gelanceerd. De editie van dit jaar was er één om duimen en vingers bij af te likken; meer sterpiloten, meer fabrikanten en méér show! Voor iedereen die er niet kon bij zijn, is de Aftermovie de ideale manier om terug te kijken op een fantastisch dag van fun en racen.

Op 21 april zakten maar liefst 2.500 mensen naar Circuit Zolder om er te genieten van elektrisch motorcrossen op wereldniveau. De jonge Red Bull KTM rijder Pauls Jonass pakte de EMX titel, maar dat was slechts één van de vele hoogtepunten. Met 32 rijders uit 10 landen was de competitie intens en spectaculair! Onder de grote namen die dag o.m. de levende legendes  Stefan Everts en Joël Smets maar ook toppers zoals Dean Ferris, Ken De Dycker, Aleksander Tonkov, Jorge Prado, Conrad Mewse en natuurlijk de rappe mannen van het Nederlandse eeXparc. EeXparc rijders Jorn Zoetekouw en Rob Van Uden werden in de finale trouwens mooi vierde en zesde!

Een ander hoogtepunt was de backflip met een elektrische crossmotor doorGilles Dejong. Of was het de superspannende 1 tegen 1 finale op de Tacitamotoren? De EMX Race of Champions is ontegensprekelijk één van ’s werelds meest toonaangevende wedstrijden voor elektrische motorfietsen. Na deze Aftermovie is het dan ook perfect normaal dat je volgend jaar of zelf wil meerijden of komen kijken! Check hieronder de officiële Aftermovie, en spread the news! Een geschreven verslag van de EMX Race of Champions kan je hier vinden.

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure

Geef Uw Reactie

Reacties

Tag

About the author

Related Post

Leave a comment