Interviews marielle-de-mol
Een interview met Mariëlle de Mol

marielle-de-mol

Mariëlle de Mol kende afgelopen seizoen een aantal tegenslagen maar toch deed zei het erg goed bij de IMBA Dames. Het motorcross seizoen is zo goed als ten einde maar rust is er niet want Mariëlleis nu druk bezig met de voorbereidingen voor de indoor motorcross in Nistelrode.

Motorcrossnieuws.com stelde Mariëlle een een aantal vragen

Hoe is jouw seizoen 2013 verlopen.

Het rijden ging dit seizoen heel erg lekker. In het begin van het seizoen heb ik verschillende keren wat motorpech gehad. Richting het einde van het seizoen zelfs even een dipje. “Je wilt wel maar het komt er niet uit”. Ik ben iemand die altijd hard werkt voor hetgeen wat ik wil bereiken. Maar zeker plezier hebben in hetgeen wat ik doe. Dat is in mijn ogen het belangrijkste. Dan hou je het ook het langste vol. Afgelopen seizoen heeft het niet altijd makkelijk gegaan. Ik heb te maken gehad met tegenslagen. Motorpech en strubbelingen in het IMBA team. Maar nooit opgeven en altijd er het beste van proberen te maken. Al viel dat soms zwaar in de schoenen. Toch wist ik de laatste IMBA in Heeswijk-Dinther te winnen door een goed ‘optreden’ in het zand. Na voor mij een lang seizoen toch nog alles eruit kunnen persen voor een goede prestatie. Ik kijk terug op een mooi seizoen met spannende wedstrijden. Met de titel Nederlands Kampioenschap dames en tweede in het IMBA Europees Kampioenschap ben ik zeer tevreden.

Wat zijn jou plannen voor 2014

In 2014 wil ik mij meer bezig gaan houden met het geven van motorcrosstraining. Daarnaast heb ik mezelf als doel gesteld om volgend jaar de IMBA wedstrijden te rijden. Ik moet alleen nog bekijken of ik het financieel rond krijg.

Wat zijn jou verwachtingen voor 2014

In 2014 wil ik vooral veel plezier beleven in de wedstrijden die ik rij. Bij het IMBA Europees Kampioenschap voor dames wil ik proberen zo hoog mogelijk te eindigen.

Op 28 en 29 december is er weer de indoor in Nistelrode hoe verloopt de inschrijving en de voorbereidingen.

We liggen op schema met de voorbereidingen. De vergunning is aangevraagd, inschrijvingen zijn gestart, circuit commissie is aan de slag gegaan met de circuitschets, medewerkers en bedrijven zijn benadert voor hun hulp. MC Nistelrode ligt op schema. Rijders die graag willen deelnemen aan onze jaarlijkse Indoor Motorcross kunnen zich uitsluitend inschrijven via voorinschrijvingen op onze websitewww.mcnistelrode.nl.

Je bent voor jezelf begonnen in de mx training vertel daar eens wat meer over hoe is dit ontstaan.

Ik ben zelf altijd fanatiek met de motorcross bezig geweest. Met name de jaren dat ik deelnam aan het Wereld Kampioenschap voor dames. Ik probeerde me op alle vlakken zo goed mogelijk voor te bereiden en ontwikkelen. Fysieke training, voeding en motorcross training. In 2011 heb ik mezelf alleen maar bezig gehouden met mijn prestatie op het WK. De andere jaren heb ik gestudeerd in de sport en daarnaast internationale wedstrijden gereden. Mijn hart heeft vanaf jongs af aan al in de sport gelegen. Nu wil ik graag mijn kennis en ervaring op sportgebied met jullie delen. Ik ben gespecialiseerd in het geven van motorcross training, fysieke training, sportmassage, taping en webdesign. Bent u benieuwd geworden dan kunt u een kijkje nemen op mijn websitewww.demolindesport.nl.

Marielle bedankt voor je tijd.

Graag gedaan

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment