Internationaal CKK_landscape
Ceriel Klein Kromhof valt in voor 24MX Lucas Oil Honda

Vanaf dit weekend in Letland komt de Nederlander Ceriel Klein Kromhof naast Steven Lenoir uit als vervangrijder voor 24MX Lucas Oil Honda.

De 25-jarige Daarlerveener legt zich tegenwoordig toe op de Dutch Masters of Motocross waar hij voor Mulders Motoren en Honda Benelux uitkomt. Toch heeft Klein Kromhof al flink wat internationale ervaring. ‘CKK’ is een voormalige EMX250 en EMX der Naties winnaar. In de 450 klasse verzamelde hij twee vice-kampioenstitels in het ONK. Vorig jaar stond hij ook nog op het podium van de beroemde Mantova Starcros in Italië.

Ceriel Klein Kromhof: “Ik heb nog niet zoveel grote wedstrijden gereden dit seizoen. Hoge verwachtingen heb ik dan ook niet meteen. Maar ik heb wel een goed gevoel. Ik ben fit en ik heb gewoon plezier in het rijden. Mijn eerste ervaring op de 24MX Lucas Oil Honda motor viel 100% mee en dat geeft natuurlijk vertrouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om aan de start te staan in de GP’s. Voor mezelf is het ook wel meegenomen om in te vallen in Kegums. Dat is een baan die ik ken en die me ligt. Als ik bijvoorbeeld zou moeten beginnen in Qatar of Thailand zou het gelijk een heel ander verhaal zijn.”

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment