Internationaal St. Isidorushoeve_nieuw
50 jaar HAMC

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de HAMC zijn er tal van activiteiten in het Kötterbos we beginnen op:

Koningsdag 27 april met de  opstapdag en jeugdtraining voor de jeugd t/m 85cc.

Kom je uit de st. Isidorushoeve of nabije omgeving en heb je zelf een motor maar je hebt geen basissportlicentie dan kun je meedoen aan de opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De kosten zijn € 10, – en de training begint om 11.00 uur. Je kunt dan een keer trainen, onder begeleiding, op een echt circuit.

De jeugdtraining is voor leden van de HAMC die in het bezit zijn van een basissportlicentie ( voor zowel solo’s als quads). Deze training wordt gegeven door 2 gediplomeerde jeugdtrainers. Deze  training zal worden afgesloten met een wedstrijdje.

Voor jeugd die niet in bezit is van een motor staat een leen motor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook zal Jan ten Thije (oud Nederlands kampioen zijspan)weer aanwezig zijn en een rondje als bakkenist is ook mogelijk. Dit alles kan ‘s middags tussen 13.00 uur en 16.00 uur

Verder zijn er nog tal van andere activiteiten zoals: een springkussen, grote spellen, schminken, nagelstyling, zandbak. Ook zal de scouting  Han Jordaan aanwezig zijn met demonstraties en activiteiten waaraan je mee kunt doen. Deze festiviteiten vinden ook plaats tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Dus kom voor een gezellige Koningsdag voor de hele familie naar de motorclub HAMC aan de Binnenveldweg.

Vrijdagavond 29 april is er een informele receptie van 20.00 uur tot 22.30 uur in de feesttent op het terrein voor iedereen die zich verbonden voelt op welke manier dan ook met de HAMC. Onder het genot van een hapje en een drankje willen wij samen het 50 jarig bestaan vieren.

Zondag 1 mei zal er een wedstrijd verreden worden om het Europees Kampioenschap jeugd en er is een quad wedstrijd. Het beloofd een spectaculaire wedstrijd te worden en we hopen velen te mogen begroeten in het Kötterbos aan de Binnenveldweg in de St. Isidorushoeve.

Motorsport Webhosting
Supermoto Nieuws
Ceradure
MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Spoke Coats

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post

Leave a comment